Ovlašteni smo zastupnik Arjesa. Arjes je njemački proizvođač s više od 30 godina iskustva u izradi strojeva i opreme za recikliranje. Arjes je specijaliziran za dizajniranje i proizvodnju različitih strojeva i opreme za usitnjavanje tj. reciklažu. Proizvodi Arjesa tako mogu procesirati otpadno drvo, zeleni otpad, biomasu, plastiku, papir, rezidencijalni i industrijski otpad, staro željezo, asfalt, beton, gume i/ili ostale materijale.

Card image

Drobilice za građevinski otpad

Arjes Impaktor 250

Drobilica za kamen primjenjiva i za sve ostale tvrđe materijale (guma, asfalt, beton). Asikroni pogon skupa sa posebnom geometrijom vratila i dvostrukih čeljusti omogućava unificirani finalni proizvod i veliku protočnost.
Više

Arjes VZ950 Titan

Drobilica najnovije generacije koja je uvela značajne tehnološke prednosti i inovacija a kupcima smanjila trošak inicijalne investicije za ~20%.
Više

Arjes VZ750

Hidraulička drobilica s dvije osovine primjenjiva za drobljenje bilo kakvih materijala. Može se instalirati u fiksnoj, polu-mobilnoj i potpuno mobilnoj varijanti.
Više

Arjes VZ850

Više od dva puta snažnija verzija (u odnosu na VZ750) hidraulička drobilica za još bolje rezultate. Instalacija u različitim varijantama (fiksirana, polu-mobilna, mobilna).
Više

Card image

Postrojenja za reciklažu

Arjes Postrojenja za reciklažu

Arjes postrojenja za reciklažu dizajniraju se za po mjeri kupca. Znanjem i iskustvom možemo vas voditi kroz kompletan projekt idealan za vas. Arjes postrojenja mogu reciklirati: otpadno drvo, zeleni otpad, biomasu, plastiku, papir, rezidencijalni i industrijski otpad, staro željezo, asfalt, beton, automobilski otpad, gume i/ili ostale materijale.
Više

Ostavite nam kontakt i javit ćemo vam se u najkraćem roku!