Ovlašteni smo zastupnik FAE Grupe. FAE Grupa je talijanski proizvođač s više od 30 godina iskustva u izradi različtih gospodarkih vozila i strojeva. Proizvodi FAE Grupe prisutni su u 130 zemalja svijeta. Servisna podrška osigurana je kroz 6 podružnica i 800 partnera diljem svijeta. FAE je specijaliziran za proizvodnju različitih građevinskih strojeva, strojeva za čiščenje zemljišta i šuma te gusjeničara za obavljanje teških poslova na kompleksnim terenima.

Card image

Freze

FAE SSL Freza

FAE SSL freza za panjeve i žile - za rekultiviranje zapuštenih terena. Može se montirati na traktore od 100 do 220 KS (ovisno o modelu i radnoj širini). Najveći promjer i dubina rada na ovom modelu su 30 cm.
Više

FAE SSH - SSH/HP Freza

FAE SSH - SSH/HP freza za panjeve i žile - za rekultiviranje zapuštenih terena. Može se montirati na traktore od 160 do 500 ks. Najveći je promjer rada 70 cm dok je najveća dubina rada 50 cm.
Više

Card image

Malčeri

FAE UML/ST - FML/ST

Malčer s fiksnim zubima za vegetaciju promjera do 20 cm. Može se montirati na traktore snage od 50 do 110 ks. Dostupan u 4 verzije radne širine (134cm, 158cm, 182cm, 206cm). Prijenos snage na rotor putem jednostrukog bočnog remenskog prijenosa.
Više

FAE UML/DT - FML/DT

Šumarski malčer s njihajućim zubima za vegetaciju promjera do 25cm. Može se montirati na traktore snage od 80 do 130 ks. Dostupan u 2 verzije radne širine (206cm, 230cm). Prijenos snage na rotor putem jednostrukog bočnog remenskog prijenosa.
Više

FAE UMM/S - UMM/S/HP

Šumarski malčer za vegetaciju promjera do 35cm. Može se montirati na traktore snage od 180 do 350 ks. Dostupan u 3 verzije radne širine (206cm, 230cm i 254cm). Prijenos snage na rotor putem jednostrukog bočnog remenskog prijenosa.
Više

FAE UMH MEGA

Najveći i najsnažniji FAE-ov malčer. Pogodan za vegetaciju do 50 cm promjera i dubine do 25 cm. Dostupan u 2 verzije radne širine (232 cm i 256 cm). Prijenos snage na rotor putem dvostrukog bočnog remenskog prijenosa.
Više

Card image

Drobilice

FAE STCH - STCH/HD

Drobilica za usitnjavanje kamena za pripremu terena za daljnju obradu. Može se montirati na traktore od 180 do 300 ks. Radni zahvat 232 cm, promjer obrade do 50 cm te dubina do 25 cm.
Više

FAE RSM

Najsnažnija drobilica za usitnjavanje kamena za pripremu terena za daljnju obradu iz asortimana FAE-a. Može se montirati na traktore od 180 do 360 ks. Radni zahvat 184 - 232 cm, promjer obrade do 50 cm te dubina do 40 cm.
Više

FAE MTM - MTM/HP

Stroj za razne namjene (drobilica za kamen i/ili asfalt, stabilizator terena u niskogradnji). Može se montirati na traktor od 240 do 360 ks. Dubina zahvata do 40 cm.
Više

FAE MTH

Stroj za razne namjene (drobilica za kamen i/ili asfalt, stabilizator terena u niskogradnji). Može se montirati na traktor od 300 do 400 ks. Dubina obrade do 50cm.
Više

Card image

Gusjeničari za razne priključne alate

FAE PT - 175

Kompaktni gusjeničar s 160 ks. Dizajniran imajući u vidu laganije do srednje teške šumarske zadatke. Proizvodi se u varijanti s kabinom i bez (u slučaju daljinskog upravljanja).
Više

FAE PT - 300 Tier 4F

Srednje veliki gusjeničar s 302 ks. Može se koristiti za izgradnju i/ili održavanje plinovoda, cesta, šumskih puteva. Malčiranje uz vodoprivredne kanale, uređivanje zapuštenih poljoprivrednih površina, priprema terena za poljoprivredu (frezanje)...
Više

FAE PT - 400

Veliki gusjeničar s 415 ks za veće ili teže poslove. U kombinaciji s raznim FAE priključnim alatima može se koristiti za izgradnju i/ili održavanje plinovoda, cesta, šumskih puteva. Malčiranje uz vodoprivredne kanale, uređivanje zapuštenih poljoprivrednih površina, priprema terena za poljoprivredu (frezanje)...
Više

FAE PT - 600

Veliki gusjeničar s 600 ks za najteže poslove. Najveći gusjeničar u ponudi FAE-a. U kombinaciji s raznim FAE priključnim alatima može se koristiti za izgradnju i/ili održavanje plinovoda, cesta, šumskih puteva. Malčiranje uz vodoprivredne kanale, uređivanje zapuštenih poljoprivrednih površina, priprema terena za poljoprivredu (frezanje)...
Više

Ostavite nam kontakt i javit ćemo vam se u najkraćem roku!